Saturday, December 02, 2006


suka suki

dh abes dh sukarelawan..

best gak la..
jadi sukarela yg suka2 pegi utk suka tolong dan suka tengok acara..haha..
dpt duit lo..sape xmasyuk..
wahaha..

Wednesday, November 29, 2006

train jadi pemerhati sukan..

lokasi semasa
di pusat media di pusat latihan maybank bangi jalan sg merab..
sedang mengisi masa dengan melayari internet sambil menjalankan kerja sebagai volunteer FESPIC..ngeh3..
tiada apa lagi yg hndak dibuat hanyalah melihat permainan bola sepak yg disepak oleh atlet kurang upaya..boring seyh..dh la elaun xtau bape sehari..tapi baju dpt smpai tiga..haha..di sebelah aku poji tengah mengulas permainan seperti mengulas bawang putih di dapur..okeh..wa gerak dulu..chow~

Tuesday, November 21, 2006

xpelah...

xpelah..xjadi kuar pun dpt mkn kfc kat bilik shafiq walaupun jeff yg belikan pun ok la..
xpelah..xjadi kuar pun ley tgk bola dgn mmber walaupun masa tu ngantuk sgt2 pun xpe la..
xpelah..xjadi kuar pun dpt siapkan cd tu walaupun xtido semalaman pun xpela..
xpelah..xjadi kuar pun diuploadkan gamba pun xpela..
xpelah..xjadi kuar pun ley lepak dgn kwn2 walaupun dorg ada exam pun xpela..
xpelah..xjadi kuar pun dpt gamba die yg lam enset walaupun aku nk yg laen pun xpela..
xpelah..xjadi kuar pun die bls msg aku walaupun sket je replynye pun xpela..
xpelah..xjadi kuar pun at least ada org gitau die join opkim walaupun xdiberitahu pun xpe la..
xpelah........

ari ni aku nk gerak gi upm..jadi sukarelawan utk FESPIC..tido kat kolej 11..xtau la ada ke x nk tanye kabar aku utk ni ataupun masih lagi dgn kwn2 die..
xpelah..

Sunday, November 19, 2006

dah nak cuti dh~

DUA HARI LEPAS 18hb..aku dijemput ke rumah ana, budak 1st year yg agak rapat dgn aku..pegi dgn wani, laibad and WAKENABEB!!mencabar minda n tenaga aku utk berhadapan dgn org yg hebat mengencing org mengikut skill ocean twelve..tapi akhirnya kantoi..ngeh2..

SEMALAM 19hb..aku pegi kenduri umah sepupu aku kat puchong..pengapit abg ipar spupu aku omputih siot..aku melayu jek..huhu..balik tu gi lak umah dr bad, same gak ada tema makan2 tapi ini open house..tq dr bad..last2 nasi yg aku iye2 nk bwk balik dari kenduri tadi xjadik mkn..basi jek..cheh!!

HARI INI 20hb..aku bgn lewat..rumet aku gi exam kol 12tghari..plan nk kemas bilik..tapi xtau gi bile..lagi 2 hari aku akan berangkat ke UPM..aku nk duk sane plak..ahaha..aku jadi sukarelawan ler..paralimpik FESPIC..so.ramai2 la memeriahkan lagi sukan ini..ngeh3

ESOK 21hb..aku dijangka akan date dgn awek (awek ke??) aku yg mana dia telah menghabiskan last papernya..hope gudluck for her..and of course i miss her..

LUSA 22hb..aku dgn rumet plan nk gi UPM naik moto..besday izah di tarikh ni gak..

Friday, November 17, 2006

kisah sebuah kisah...

It all started when I was in one of the committe in an early of our semester. While I was in that meeting, I met a girl. She was an average kind of girl who make me felt that she is something for me.After that first meeting in which I was her director we kept on meeting and meeting each other at the foyer. Sampaikan aku membuat keputusan tak perlu ada ahli dibawah kami kerana I want to spend my lifetime be with you. We would meet at the foyer all the time for meeting and we were always together in word as 'work'.But from days to days she makes me like her and start from there I will always wanted to meet her.

I would tell her all my secrets but not in many words.She was very quiet tapi aku suke senyap2 due tu..she would just listen to what I had to say. I found her easy to talk and I could talk to her about everything. In college we had separate friends but when we got in work we would always talk about what happened in our group. One day she called me to talk about the guy that tried to take her join in my team. I just comforted her and said everything would be okay. I gave her words of encouragement and helped her get over them.I know that she was the happiest human in the world when she was offered into it. I was happy and thought of her as a real friend that I wanted her to join. But I knew that there was something else about her that I liked. I thought of it that night and figured it was just a friend kinda thing that I was feeling.

All through second sem and even through dinner we’re always together and of course I thought of it as being friends. But I knew deep inside that I really felt differently. On our 1st year dinner night even though we had same job but I wanted to be with her. That night while everybody were busy to pick up all the props I went to her and wanted to tell her that I wanted to thanked her. Well, that night was my big chance and in that night my 1st time I ask her to take a picture. And her answer is "takyah la..kang ape lak kata die.."I went home hurting because I didn’t tell her how my feeling. I wanted to tell her that I loved her but I was too scared and frightened. I let my feelings go and told myself that someday I would tell her just how I felt.

TO BE CONTINUE...

Thursday, November 16, 2006

wakenabeb!!


APA AMACAM?
ari ni aku mendapat cerita yg aku sendiri yg terkejut..gile beb!cerita panas tu..wa ckp sama luuu...xsngke lak aku budak kolej aku sndiri yg wat hal..pelik aku wei..gebangnye cukup meluas malah sampai ke negara sebelah..tiada lagi apa yg ku pkir skang ni melainkan tido..waa..dh pkul 6 pagi dh ha..tapi aku xley2 tido..hehe..jap2..nk smbg balik cite aku yg menarik..jika dipikirkan balik rupe2nye bnyak dh telah digebangkan olehnya..sehinggakan aku sendiri ternganga berfikiran bahawa adakah betol cerita deritanya?walaweh..!!yg paling aku rasa WAKENABEB tu..ada satu ali ah..dia ala msg wa..dia ckp ala dekat itu US..mau jumpa itu family..sambut raya juga..talak apa talak apa kasi pecaya juga..yang bikin wa talak pecaya ini olang aa..dia ala msg and then ar dia ala ckp dlm itu flight..itu sulah kes berat wo..apa mcm shafiq?boley pecaya lagi ka? PENDEK(shafiq) kata..itu boley kasi buang ma..talak mau lagi busuk ini kolej ma..hehe..gile wo.kalau korg tau la cite neh..korg pun boley bengang duh..apa2 pun kalau korg terasa jika anda berada di keliling org yg sedemikian sulah tentu anda berkata WAKENABEB!!!

Sunday, November 12, 2006



MARVELOUS !!!

ari ni tetibe je aku teringat yg aku minat latin girl..masyuk sial bile tgk latin girl..walaweh~!!
dgn rambut yg separuh curl..(mana xtau sile tgk atas)tmbh2 curl kat ujung rambut..pergh..tapi xmo la yg itam2 tu..kulit2 yg ala2 mcm aku ok ah..haha..
aku bukan bape suke sgt kat org gamba ni..tapi rupa die kdg2 menarik ati..cantik menarik tertarik kau memang da bomb..huahua..her hips dont lie beb!tapi ketiak die xbley blah..ngeh3..=p